måndag 10 juni 2013

Änglamark blöjor

Skrev ju om blöjor sist, och håller fortfarande på att fundera på vad som är bäst. Jag beklagade min inför Vargs mormor, som sedan köpte ett paket Änglamark blöjor när hon var i en Coop-butik. Dock så var det sista paketet i den butiken och hon fick höra att de skulle utgå. Jag mailade till Coop som sade att de p.g.a av "sviktande försäljning" skulle sluta sälja Änglamarks blöjor, men att Coops egna skulle vara gjorda av samma hudvänliga material. Jag har inte kunnat hitta någon info om vad de är gjorda av så jag har faktiskt ingen aning om det är sant eller inte.

Läser man lite på nätet så känns det som att folk generellt är ganska missnöjda med Änglamark, att de skulle läcka mycket. Jag har helt annan erfarenhet, sen vi började med detta paketet har vi inte haft ett enda läckage, med Libero läckte blöjan flera nätter i veckan. Jag tycker de känns mjuka och sköna mot Felix hud också, han blir inte lika "svettig" som av Libero.

En snäll kompis köpte ett till paket sist hon var på Coop, och jag får väl helt enkelt köpa på mig så många jag kan innan de tar slut helt. Eller hitta ett bättre alternativ.

3 kommentarer:

 1. Satt och sökte nätet efter info om Änglamarks blöjor då jag saknar en byxblöja, annars grymt nöjd. Hade hört att de antingen skulle utgå eller expandera utbudet. Tråkigt att höra att de ska utgå. Låter ju dock som att Coops egna är nästan lika bra, och mycket billigare.
  http://www.testfakta.se/foraldrar_barn/article60440.ece

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det tråkigt när man gillar något och det försvinner! Jag ska ta mig en ordentlig titt på Coops nästa gång jag är i en butik.

   Radera
 2. Vi gillade också Änglamarks blöjor och hade inga läckage. Synd att de slutade tillverkas/säljas.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...